Vrijdag 27 april vieren we Koningsdag!

 

FEEST VOOR JONG & OUD!

 

Ook dit jaar vieren wij Koningsdag. Bij en in de buurt van The Difference gaan we er weer een gezellig spektakel van maken!

 

Wat gaan we doen?

• We verwachten de jeugd van 0 t/m groep 8 Vrijdagmiddag 27 april om 13.30 uur met je prachtig versierde fiets bij The Difference! (Zorg wel dat je naam zichtbaar is vermeld). Dan fiets je van daaruit met alle kinderen mee in een feestelijke stoet door het dorp. De mooist versierde fiets wint een prijs.

• Geen versierde fiets? Zorg dan dat je voor 14 .00 uur bij The Difference bent. Daar gaan we allerlei leuke spellen spelen! (Doe maar niet je beste kleren aan.)

• De spellen eindigen tegen 16.00 uur. Dan laten we ballonnen op en is het programma afgelopen.

 

Voor de papa’s en de mama’s:

• We rekenen ook dit jaar weer op hulp op van ouders! Samen maken we er dan een mooi festijn van voor onze kinderen. Opgeven kan via onderstaande invulstrook; mailen kan ook: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

• Wij verkopen lekkernij. The Difference zorgt voor koffie, thee en drank.

• Na afloop van ons programma biedt The Difference live muziek. Bij mooi weer op het terras, anders binnen. Wij zullen enkele spelonderdelen laten staan, zodat de kinderen zich nog even kunnen vermaken. Het spelen is dan wel onder toezicht en verantwoordelijkheid van de ouders zelf!

 

AANMELDEN!!

De ORANJEBRIEF is inmiddels verspreid. Daar zit ook het bekende ballonkaartje aan vastgeniet. Lees de brief goed en lever het aanmeldstrookje met je ingevulde ballonkaartje uiterlijk donderdag 19 april in bij je juf of meester of bij Marga Wakker, Jachthoornstraat 35.

 

P.S. We rekenen op prachtig weer! Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan verwachten we om 13.30 uur iedereen in The Difference voor een alternatief programma. Melding hiervan zal - wellicht pas op de dag zelf - geschieden via onze website en Facebook-pagina!

 

 

Koningsdag welkom sint hubert 

We zien iedereen - jong & oud - graag op Koningsdag!

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner